PRIHODNJI KONCERTI

SIMFONIJA KOPRA
    Ogledov:17677     A+ | a-

Sobota, 14 Septemper 2019

Ura: 20:00

LOKACIJA: Potniški terminal Luke Koper

×

Spoštovani!
z velikim veseljem Vas vabimo na poseben dogodek, ki ga prirejajo Društvo prijateljev glasbe, Mestna Občina Koper, Luka Koper, s podporo Agrarie Koper, Vina Koper in Ministrstva za kulturo: SIMFONIJA KOPRA.

14. septembra ob 20. uri, bo namreč na potniškem terminalu Luke Koper, prvič v Kopru, v polni 70 članski zasedbi, nastopil Orkester Slovenske filharmonije. Na romantično osvetljenem prizorišču, bo postavljen mogočen oder, na katerem bodo odzvenle istrske viže skladbe Istralija Alda Kumarja, barviti, melodično virtuozistični Koncert za klarinet in orkester Magnusa Lindberga in znameniti Bolero Maurica RavelaOb tej priložnosti bo dirigentsko palico vihtel nemški dirigent Philipp von Steinaecker, solist večera pa bo klarinetist Michele Marelli
Večer pa ne bo le glasbeno obarvan, poskrbljeno bo tudi za eno-gastronomske užitke. Gostje bodo lahko okušali izbrana vina ter istrske specialitete.

Zagotovite si vstopnico zase in za vaše najbližje.
Vse informacije okrog cen, višina le teh je odvisna tudi od sektorja v katerem želite biti nameščeni, pojasnila v zvezi s popusti na skupine, dobite na tel. št. 041 692 393 in na elektronskem naslovu: danijel@koda-events.com
Člani DPG lahko rezervirate vstopnice s posebnim popustom za člane, preko elektronskega naslova: info@dpgkoper.com ali na telefonsko številko 040 631 035.

Bodite tudi Vi del enkratnega dogodka!

 

Rek